Skräddarsydd vidareutbildning
- en smart investering! 

Undersökningar visar att medarbetare som utvecklas, har rätt förutsättningar och ny kunskap att göra ett ännu bättre jobb även blir mer engagerade, motiverade, prioriterar bättre och håller sig friskare. 

 

Att vidareutbilda sig är alltså alltid en smart investering – eftersom det leder till hållbarhet, effektivitet och ökad lönsamhet.

 

Jag skräddarsyr vidareutbildningar utifrån ert nuläge och en tydlig målbild, jag tillför kunskap och ser till att den blir kompetens genom att integreras i vardagen och verkliga situationer. 

Med workshops, föreläsningar och coaching jobbar vi med konkreta verktyg och metoder inom relevanta områden, ofta till exempel självledarskap, leda utan att vara chef, personlig hållbarhet, kommunikation och lönsamhet.

 

Givetvis anpassas omfattningen och genomförandet efter era förutsättningar, i kombination med det som behövs för att uppnå önskad effekt. 

 

Jag har lång erfarenhet i branschen, och hjälper er gärna att göra era projekt lönsammare, relationerna smidigare och stötta era medarbetare att utvecklas.

 

Helt enkelt att få det ännu roligare att gå till jobbet.