top of page
Utveckling för dig

Känner du igen dig

i att vara den som har koll och kontroll på ekonomi, tid och leveranser?
är strukturerad, ordningsam och ansvarsfull?

är en problemlösare som får ändrade förutsättningar, och andras problem, i knät och löser dem?

är den person kollegor och vänner alltid kan prata med om det är tufft, för att du bryr dig om hur andra mår? 

i att känna ansvar för att arbetsprocesserna likväl som relationerna och samarbetet både i teamet och med kunden ska flyta på och fungera gnisselfritt?

Känns det som raka vägen till väggen ibland?

Det här är inga småsaker att förhålla sig till och hantera. Jag älskar det lika mycket som jag ogillar att det ibland kan vara ohållbart. 

Jag har identifierat  några saker som många vinner på att lära sig, utveckla och träna på för att det ska vara både roligt, utvecklande och hållbart över tid för alla. 

Hållbart genom att stärka förmågor som
Självledarskap: Tydliggöra mandat, ansvar och befogenheter. Prioriteringar och avgränsningar. Mitt och andras ansvar.
Kommunikation: Ge positiv samt konstruktiv feedback, få andra att leverera i tid, kommunicera så att alla förstått men även gränssättning

Ledarskap: Lära sig ett mer coachande förhållningssätt som får andra att växa snarare än att vara hjälparen som löser andras problem. Att hantera både härskartekniker och offerkoftor. 

Min personliga hållbarhet: Vad behöver jag för att må bra och vara bra, hur återhämtar jag mig, hur hanterar jag stress på ett hållbart sätt osv. 

Det här är inte helt enkelt att få till på egen hand. Men med kunskap, övningar och ett nätverk som stöttar och delar sina erfarenheter kommer du längre snabbare.

Och du är inte ensam. 

Varför gör jag det här? 

Efter över 20 år som projekt- och produktionsledare, teamlead, VD och coach samt i 10 år utbildat på Berghs tillsammans med utbildningar inom personlig hållbarhet och hälsa jobbar jag idag med att stärka, inspirera, lyfta och vidareutbilda inom ett yrke och en bransch som jag älskar! 

Förutom föreläsningar har jag därför tagit fram en skräddarsydd vidareutbildning och startat ett nätverk för projekt- och produktionsledare med fokus på personlig utveckling inom ledarskap, samarbetsskicklighet, kommunikation och personlig hållbarhet och hälsa.

Låter det som något för dig? Hör av dig direkt, eller läs mer om Nätverket här och Skräddarsydd vidareutbildning här!

bottom of page