Ditt liv, din hälsa

Visste du att det till 80% är livsstilen som avgör hur vi åldras efter 50? 

Jag vill ha positiva motiverande och hållbara förändringar som känns och märks. 
Därför är min grundfilosofi är att addera En sak i taget. När vi lägger till bra saker vi mår bra av så väljer vi bort de sämsta helt automatiskt vilket gör det både enkelt och roligt.

Vad är Personlig Hållbarhet?

För mig handlar Personlig Hållbarhet om att man har full tillgång till sig själv, tar ansvar för sin hälsa och prioriterar den. Jag jobbar med tre grundpelare; hälsa, livsstil och förhållningssätt som alla i stor grad påverkar vår livskvalitet, energi, framgång och hur vi mår.

Hur stärker jag den?

Att identifiera ditt nuläge och dina mål, eventuella obalanser och vad just du är motiverad att förändra är en bra start. Öka kunskapen, ge dig själ tid att reflektera och planera och sen rätt stöd och pepp är en bra start.

Med en bra grundstrategi för att ta En sak i taget är det faktiskt mer kul och givande än svårt att uppgradera sin livsstil till mer hållbarhet och hälsa i stort som smått.

Jag hjälper klienter både genom att coacha individuellt och genom föreläsningar, utbildningar och workshops för grupper.  

Skräddarsytt utifrån dina behov.
 

Jag vill hitta de obalanser och bakomliggande orsaker som behöver rättas till eller stöttas för att du ska ha en stark hälsa, hög energi och må bra.
 

 • Jag gör en omfattande hälsoanalys och tillsammans med dina mål, vad du vill uppnå och hur ditt liv ser ut sätter jag ihop en råd och rekommendationer som rör både livsstil, vanor, mat, träning och eventuella kosttillskott som du behöver.
   

 • Jag vill hitta de obalanser och bakomliggande orsaker som stör ditt system och ger dig råd hur du kommer tillrätta med det.
   

 • Vi ser på hur stressen påverkar dig och du får lära dig hur du kan hantera och förebygga med vanor, återhämtning och förhållningssätt

Workshops och föreläsningar om

 

 • Personlig hållbarhet - helhetstänket
   

 • Stressbalansen - 0 till 100 tur och retur

   

 • Boosta immunförsvaret och snörveltips
   

 • Hjärnstark och smart. Klar i knoppen!

Jag-dag och retreats för mindre grupper
Samla vänner eller kollegor för en riktig påfyllande dag eller helg både för kropp och själ.

En perfekt present och sätt att fira! Vi gillar att åka på spa men där är effekten över när vi lämnar på ett sätt. Jag skräddarsyr retreatets innehåll utifrån var ni är. Det ingår alltid hälsosam rawfood, värmande energigivande mat, mycket kunskap, övningar och reflektion så att du kan integrera kunskaperna direkt. Det är som en minisemester med lång hållbarhet. En investering i resten av livet. ​

 

Är du intresserad så maila mig direkt på malin@maliningevall.se