Föreläsningar som gör skillnad. 

Vill du att dina anställda ska ha de bästa förutsättningarna för att må bra, ta hand om sig och ha hög energi och närvaro på jobbet?

 

Det är en svår balans att som arbetsgivare ha skyldigheter att jobba proaktivt mot ohälsa och samtidigt inte kunna ställa krav på hur var och en ska ta hand om sig. 

En lösning är att ge dem kunskap, motivation och konkreta användbara verktyg, till exempel via en föreläsning.

Skulle det vara omöjligt att få loss en timme en gång i kvartalet till exempel? 

Med en maxad föreläsning ger jag inspiration, kunskap, tips och konkreta verktyg samt möjlighet till individuella reflektioner. Varje deltagare tar då med sig det som är mest relevant och motiverande för dem och börjar med något konkret direkt! 

Mina teman är till exempel:

 • Stressbalansering
  Stress är i grunden en superkraft och livsviktig, men som med det mesta vi får för mycket av kan den bli skadlig. I den här föreläsningen får du lära dig hur du balanserar stressen genom att superslappa, vilket betyder är införa effektiv återhämtning i vardagen.
   

 • Immunförsvarsboostare
  Håll dig frisk med ett starkt immunförsvar. En föreläsning full med konkreta tips på vad som stöttar immunförsvaret, vad som sänker det och hur blir du frisk fortare Kunskap hämtas från forskning och vetenskap, funktionsmedicin, näringslära och erfarenheter från luttrad förskolepersonal. 
   

 • Ruljansen och den magiska lymfan
  Den här föreläsningen handlar om vårt fantastiska lymfsystem, den livsviktiga cirkulationen och andra sköna anledningar att röra på sig.  Lustfyllda små övningar för vardagen och på kontoret för att dessutom ha lite roligare tillsammans. 

   

 • Sunda smarta energikickar - slipp klockan 3-dippen
  Hur håller man en 
  hög och jämn energi hela dagen? Smarta mellanmål och övningar som energiinventering samt verktyg för ökat fokus får ni i denna maxade föreläsning. 

Praktiskt:

Tid: ca 1 timme per föreläsning

Plats: hos er eller enligt överenskommelse

Pris: Hör av dig för en offert.

Gör som några av mina andra kunder och boka en serie föreläsningar som täcker in fler områden, sätter igång goda vanor och hållbara positiva förändringar.