InspirerasLär 

Viktigt, relevant och bra.
Det får summera ämnen och gäster jag samtalar med i podden Dialog.

Här kommer ett urval avsnitt från podden Dialog från DIK där jag samtalar med erfarna vassa gäster om en rad olika områden som ledarskap och kommunikation, mångfald, mobbing, stress och utbrändhet och hur man skapar kreativa arbetsplatser.

 

Gillar du dem så prenumerera gärna, vi fyller på med nya avsnitt löpande. 

Du hittar alla avsnitt där dina poddar finns, eller på Itunes

Neurohacking - vad är det och hur funkar det? 

Hur kan vi skapa fokus, mening och kreativitet i en allt mer stressig och intrycksrik värld? Neurohacking är ett fantastiskt verktyg som vi kan träna oss i. Lär dig mer genom Malins samtal med Sanna Ryd - Beteendevetare och Mattias Lindroth - Mental health & Business Consultant om neurohacking.

▶ Lyssna på detta avsnitt

Att hantera mobbing på jobbet

Visst har du varit med om när en kollega blivit illa behandlad? I det här avsnittet samtalar Malin Ingevall med skådespelare och författaren Morgan Alling, om hur man hanterar mobbing på jobbet.

 

▶ Lyssna på detta avsnitt

Hållbarhet i en gränslös värld, hur du hanterar stress och press.

Hur kan vi vara hållbara och sätta gränser i en gränslös värld? I det här avsnittet samtalar Malin Ingevall med Tomas Strand från Abby Preist och Daniel Brodecki från Mind Club om att vara utbränd och komma tillbaka.

▶ Lyssna på detta avsnitt

 

Härskartekniker – identifiera och hantera dem

Upplever du att det inte är högt i tak på jobbet, eller känner du dig förminskad ibland? I det här avsnittet av Dialog samtalar Malin ingevall med föreläsaren och författaren Elaine Eksvärd grundare av retorikbyrån Snacka Snyggt.

▶ Lyssna på detta avsnitt

 

Misstag och erfarenheter

Det här avsnittet handlar om hur misstag kan vara en väg till framgång. Vad är egentligen misstag? Det vill väl ingen göra? Lyssna när Olle Svensson och Fredric Marcus (FM) resonerar om hur du kan omvandla dina misstag till erfarenheter.

Lyssna på detta avsnitt

 

Förändringskommunikation - Hur reagerar vi på förändring?

Tillsammans med Andris Zvejnieks, konsult inom strategisk kommunikation, tidigare kommunikationsansvarig på Systembolaget och på SAS Sverige pratar Malin om hur man arbetar med förändringskommunikation på hjärnans villkor.

Lyssna på detta avsnitt

 

Kommunikativt ledarskap - Att stötta chefer till framgång

Det kommunikativa ledarskapet är en nyckel för att nå affärsresultat. I det här avsnittet av Dialog samtalar Malin Ingevall med Karin Vyöni från Sandvik och Charlie Nordblom.

Lyssna på detta avsnitt

Vad krävs av framtidens ledare?

Hur hanterar man en snabbt föränderlig värld och samtidigt skapar förutsättningar för framgångsrikt beslutsfattande? Malin Ingevall samtalar med pr-konsulten och författaren Per Schlingmann kring dagens kommunikativa ledarskap.

Lyssna på detta avsnitt

 

Så skapar du en kreativ arbetsmiljö

Att leverera nyskapande lösningar är inte helt enkelt. I det här avsnittet pratar vi om vad som krävs för att skapa ett arbetsklimat där kreativiteten får ta plats. Gästerna är Christopher Waldekrantz från Berghs och Micco Grönholm, kommunikationsdirektör för Helsingborg stad och varumärkesutvecklare. 

Lyssna på detta avsnitt